Sm opdrachten dikke lul in natte kut

sm opdrachten dikke lul in natte kut

Ze begon meteen te fantaseren; van hem en zijn pik; ze wilde hem met haar mond verwennen, dat hij haar dwong zijn zaad te slikken, dat hij haar zijn hoer noemde en haar daarna met harde stoten neukte. Ze stuurde de dildo net zo hard in haar spleet als Johan haar in haar fantasie neukte. Ze had de volgende dag vol verbazing de e-mail gelezen en meteen actie ondernomen. Ze mailde meteen terug om een afspraak te maken en las de e-mail nog een keer.

Ze moest toegeven dat het haar een behoorlijk opwond. Twee dagen later zat Esther weer bij haar op haar bureau. Esther knikte met afgewende ogen en wist weer niet wat te zeggen, ze was echter niet meer zo bang. Vader was dominant en wij onderdanig en het leek of ik een soort leider nodig had, en moeder ook. Ik kook wat hij wil eten en als hij zegt dat blauw mij goed staat draag ik blauwe kleren. Dat had Esther zelf nog niet bedacht. Ik zou dolgraag met je zoon willen spreken maar jongens van die leeftijd doen niet aan psychologen.

Heb je hem verteld dat je hier komt? Nee zeker, dat dacht ik wel. Toch moet je hem over mij vertellen want het is extreem belangrijk dat ik zijn mening over dit alles weet. Pas dan kan ik tot een advies komen. Van een verslaving kom je moeilijk af, je kunt er beter mee dealen, behalve als het om drank, drugs of gokken gaat. Nou, heb je een foto van je zoon bij je? Ik ben wel nieuwsgierig. Met groeiende belangstelling keek de psychotherapeute naar de kop van Johan.

Dat zag er goed uit, een wilskrachtig hoofd, kort haar, blauwe ogen; ze vond het een stuk. Jodelien was inmiddels meer opgewonden dan haar beroep toeliet. In plaats zich als een professional op te stellen liet ze haar geile gevoelens spreken. Ze wist het zeker; die twee moesten met elkaar naar bed. Ze maakten een afspraak voor een derde sessie en Esther zou Johan proberen over te halen om mee te komen.

Een paar minuten later hoorde ze zijn bed weer luid piepen. Verdomme, was die vent weer bezig. Ze sloop naar boven en stond voor zijn deur, het maakte haar weer ontzettend heet. Wat zou ze doen? Weer naar haar eigen kamer gaan om de dildo te gebruiken? Of zou de stoute schoenen aantrekken om hem te vertellen van haar bezoeken aan Jodelien. In hevige tweestrijd koos ze voor het laatste en klopte op zijn deur. Een halve minuut later deed hij open met alleen weer zijn trainingsbroek aan, zijn voorhoofd was wat bezweet en de bult in zijn broek was niet te missen.

Ze stapte zijn kamertje half binnen en rook een wat apart geurtje die ze nog kende van haar vaders penis. Het haalde alle initiatief bij haar vandaan, ze bleef daar wat doelloos staan. Johan, op zijn beurt, keek haar zekerder aan en meende dat zijn plan nu was geslaagd. Of zal ik het huis uitgaan zodat ik het op een kamertje wel luidruchtig kan doen? Hij legde zijn andere arm ook op haar schouder en zijn hoofd kwam dicht bij de hare.

Hij kuste haar op haar rechterwang en hield zijn mond even daar, zijn tong likte even aan haar velletje. Ze stond tamelijk willoos in de deuropening met haar armen naast haar lichaam.

Het lichaam van haar zoon kwam steeds dichter bij de hare en hij kuste nu haar andere wang, nu even langer maar ook daar gebruikte hij zijn tong. Esther sloot haar ogen en stond op het punt zich helemaal over te geven; haar hele lijf trilde nu een beetje. Met haar ogen nog steeds gesloten wachtte ze op zijn volgende kus en die kwam; op haar lippen. Weer drukte hij zijn tong een stukje uit zijn mond en likte nu haar lippen die hij tevens een stukje open wist te krijgen.

Zijn tong beroerde nu haar tanden en nu opende ze haar ogen. Ze bood maar drie seconden weerstand en ontspande toen gewillig haar kaken. Ze voelde zijn lange tong haar mond veroveren en bleef gelaten wachten hoe hij haar mond exploreerde. Zijn armen ging nu om haar schouders heen en hij drukte haar dicht tegen zich aan, ze voelde zijn harde staaf tegen haar onderbuik.

De kus duurde minuten lang, hij bleef met zijn tong maar in en uit haar mond gaan. Toen de lippen eindelijk het contact verbraken keek hij haar glimlachend aan. Hij deed een stap achteruit en trok het koordje van zijn broek los. Hij schoof het kledingstuk net over zijn harde pik heen waarna het automatisch op zijn enkels viel; hij had geen slip aan. Verbouwereerd keek Esther naar zijn paal die schuim omhoog stond. Het was een flinke lul van ongeveer achttien centimeter lang en vier dik.

Boven de basis zag ze het bosje schaamhaar en onder de stamper hing de balzak met twee flinke noten er in. Esther moest heel hard slikken. Ik heb jou wel door, je staat al lang aan mijn deur om te luisteren hoe ik me aftrek. En ik heb laatst jou slaapkamer doorzocht en daar vond ik een flinke kunstpik. Er was geen houden meer aan. Hij pakte haar rechterhand en stuurde die naar zijn pik. Ze kon hem nauwelijks omvatten maar maakte bijna automatisch licht trekkende bewegingen; net als vroeger, bij haar vader.

Maar Johan zijn lul was groter, dikker, en het was nog veel meer opwindend dan toen. Haar vader was uiteindelijk van moeder maar Johan was haar kind. De sfeer was elektrisch geladen maar haar handelingen waren teder. Ze stroopte het velletje langzaam over zijn eikel heen en weer en hoorde zijn ademhaling sneller gaan.

Wat gek dat ze nu zelf even het initiatief nam maar Johan pakte het meteen over. Hij vatte haar achterhoofd in zijn rechterhand, zijn kloppende pik in de ander en duwde die tegen haar half open lippen. Haar tong schoot naar buiten en likte aan zijn kroon. Ze proefde het voorzaad , smakte een minuutje aan de top van zijn eikel en deed toen pas haar mond wijd open om zijn pik voor een kwart naar binnen te zuigen.

Ja, ze wist nog hoe het moest. Ze trok haar mond wat terug zodat alleen zijn eikel nog binnen was en ging toen weer naar voren om de helft van zijn staaf met haar tong en speeksel te ontvangen.

Tegelijk had ze een hand onder zijn scrotum en drukte die zachtjes tegen de onderkant van zijn pik aan, haar andere hand wreef stevig over zijn onderbuik. Dit had Johan in zijn stoutste dromen niet verwacht; hij had geen idee dat zijn moeder zo'n geweldige pijptechniek had. Hij genoot van haar tong die geile jeukende tintelingen aan zijn eikel teweeg brachten toen ze zijn eikelrand likte en genoot nog meer toen ze daarna probeerde zij hele lul in haar mond te krijgen.

Ze kokhalsde zelfs toen dat niet helemaal lukte. Hij werd er zo geil van dat hij haar hard in haar mond begon te neuken en liet zijn heupen ongecontroleerd swingen. Al vrij snel voelde hij zijn sperma komen. Zijn gelovige moeder hoorde het wel maar schonk er geen aandacht aan; op dat moment was Johan, haar zoon, God en Jezus tegelijk.

Ze stelde zich in op zijn zaadlozing en begon hem stevig af te trekken met alleen zijn eikel nog in haar mond. Hij spoot haar hele mond vol en gulzig liet ze het sperma naar binnen glijden. Ze wilde alles hebben maar het was teveel, tijdens het doorslikken droop er een sliertje zaad langs een mondhoek omlaag. Ze keek hem aan en wachtte op een waarderend woord. Waar heb je dat geleerd? Het maakte haar zoon zo geil dat die zijn zelfbeheersing begon te verliezen.

Esther volgde zijn bevel en wachtte af wat er komen zou. Daar hoefde ze niet lang op te wachten. Het was een volle bos blonde krulletjes die haar schaamheuvel bedekte en vlak daaronder zag hij haar schaamlippen waarvan de buitenste wat uitstulpten. Hij greep er meteen naar en wreef er hard overheen.

Esther bleef staan als een schoolmeisje en liet alles gebeuren. Zijn wijsvinger wrong zich in haar spleet en eenmaal binnen gleed hij als vanzelf verder. Ze opende haar dijen enigszins en voelde het genot komen.

Begerig keek hij naar haar borsten die enigszins naar beneden hingen maar toch vol waren en behoorlijk groot oogden. Ze waren een stuk groter dan de tienertietjes die hij wel eens had gezien en betast. Zijn vrije hand plaatste hij op haar billen en duwde haar, nog steeds vingerend, dichter bij het bed. Esther struikelde wat omdat haar rok en slip nog om haar enkels zaten maar hij ving haar perfect op; hij was zo sterk als een beer.

Met een vloeiende beweging wist hij zijn moeder horizontaal op zijn bed te krijgen, hij tilde haar als het ware met zijn wijsvinger nog in haar kut, in de ideale positie om er meteen op te kruipen. Zijn lul was inmiddels alweer staalhard en verlangde naar de moederwarmte. Hij wrong haar dijen verder open en plaatste zijn pik voor de poort. Met een flinke stoot was hij in haar en waande zich in de hemel.

Zou er toch een god bestaan? Esther was altijd geleerd haar gevoelens voor zich te houden en wist nu ook niet verder dan wat gekreun te komen, maar lekker vond ze het wel degelijk.

Haar schuldgevoel was opeens verdwenen en ze opende haar dijen nog verder om hem volledige toegang te geven waar haar zoon gretig gebruik van maakte. Hij was opeens de baas en wist dat zijn moeder voortaan de zijne zou zijn. Hij ramde door en nam bezit van haar hele kut, tot de eikel niet verder kon. Johan vond het geweldig om zijn moeders kut te neuken.

Haar kut had een wat nauwe opening maar daarachter was een wat holle ruimte waar hij zijn knop lustig in kon roeren. Hij had het ultieme gevonden. Geen onzekere jonge meidenkutjes meer, er stond voortaan een hunkerende moederkut tot zijn beschikking. Hij neukte haar meer dan een halfuur, greep ondertussen naar haar tieten en wreef over haar anus heen.

Ergens halverwege beleefde ze een orgasme en toen hij aanzette voor de finale en verbaal nog luider begon te kreunen, voelde ze een tweede komen. Met een paar machtige stoten pompte hij zijn sperma in haar dampende kut en zijn moeder viel bijna flauw van genot.

Helemaal van mij," hijgde hij nadat de laatste druppel zijn eikel had verlaten. Ja, ze had haar baas weer gevonden, zo moest het zijn. Johan stond op en bekeek haar eens goed. Ze lag op haar rug en had een gelukkige glimlach in haar slaap, haar dikke blonde haarbos was danig in de war geraakt. Haar mooie borsten vielen wat opzij van haar lijf maar ze waren toch stevig.

Haar lichaam was altijd slank gebleven en hij bewonderde dat. Haar schaamhaar leek opeens wat minder blond na deze neukpartij. Johan hield meer van kale kutjes en besloot haar de volgende dag opdracht te geven om zich daar te gaan scheren, of hij deed het zelf.

Haar dijen waren nog steeds wat geopend en hij zag hoe wat van zijn sperma uit haar kut was gevloeid. Haar dijen waren ook redelijk slank, alleen haar billen waren in de loop der jaren wat uitgezet maar dat vond hij niet erg, hij hield wel van een stevige kont.

Hij moest nodig pissen en hij had dorst. Het koste eerst wat moeite om de eerste urinestraal naar buiten te persen maar daarna kwam er een flinke straal. Terwijl hij daar stond fantaseerde hij wat hij allemaal met zijn moeder zou doen. Hij wilde op haar billlen meppen, haar vastbinden, haar in d'r kont naaien, haar gezicht onderspuiten en haar vooral verplichten om hem elke dag te zuigen. In de keuken slokte hij een flesje bier naar binnen en ging toen weer naar boven.

Hij maakte haar wakker door zachtjes in haar linkertepel te gaan bijten en kuste toen haar voorhoofd. Ze volgde gehoorzaam en keek toe hoe hij op zijn rug bezit van haar tweepersoonsbed nam. Ik wil het zien. Ze nam haar plaats in en keek tegen zijn balzak en de onderkant van zijn lul aan. Toen ze aan zijn eikel begon te likken proefde ze zijn zaad en urine en ook een beetje haar eigen kutsappen.

Daarna begon ze hem echt te pijpen, zacht en liefdevol. Johan lag met gesloten ogen te genieten maar keek wel af en toe of ze haar werk goed deed. Ze leek wel een jaknikker zoals ze hem met slurpende geluiden afzoog, een gestaag maar goed ritme. Na een hele lange tijd trok hij haar omhoog en zei dat ze op zijn lul moest zitten. Ze beklom haar zoon, pakte zijn harde paal, richtte die op haar lipjes en zakte langzaam met haar onderlijf omlaag waarbij zijn pik haar moederkut vulde.

Hij pakte haar schouder en drukte haar bovenlijf tegen de zijne. Hun tongen vonden elkaar weer terwijl zijn hand achter haar billen langsging; hij kwam in een wat gewelddadige stemming. Eerste stopte hij een wijsvinger in haar bruin holletje waardoor zijn moeder even opschokte en deed toen ook zijn andere hand daar. Hij trok zijn vinger er weer uit en begon toen onbeheerst hard in haar billen te knijpen.

Hij opende haar bilspleet en klauwde zo hard als hij kon in haar bilhelften. Op dat moment begon haar onderlijf weer te schokken en verborg ze haar hoofd in zijn nek. Johan wist nu dat ze het lekker vond, zijn moeder hield van pijn en hij voelde haar komen.

Haar kutsappen vloeiden over zijn onderbuik en ballen en pardoes stak hij weer een vinger in haar poepertje. Hij voelde zo de onderkant van zijn eigen pik en masseerde door het dunnen wandje heen het kleine knopje van zijn eikel. Terwijl zijn moeder maar bleef klaarkomen voelde hij het zelf ook weer opborrelen. Plotseling wierp hij haar van zich af, hield haar op haar buik en begon wild op haar billen te slaan.

Na een paar flinke petsen greep hij haar in haar nek en dwong haar hoofd omhoog. Zijn knots was maar een paar centimeter van haar mond verwijderd en ze pakte hem beet. Ze zoog zijn stang naar binnen en een paar seconden slikte ze zijn derde lading in haar keel.

Ze had een klein ponnetje aan en bukte op zijn verzoek extra veel want ze had geen slipje aan, dat mocht niet van Johan, hij wilde een vrije toegang tot haar kut en billen.

Ze vertelde over haar contact met de kerkelijke hulpgroep voor seksverslaafden en hoe Jodelien haar tot nu toe begeleide. Dan zal ik haar een dezer dagen mailen. Maar eerst gaan we andere dingen doen, ik wil dat jij je scheert, ik hou van mooie kale poesjes. Een tondeuse had ze wel maar geen ladyshaver. Gelukkig schoor Johan zich met een scheermesje. Ze verwachtte dat hij het zou doen maar Johan wilde alleen maar toekijken.

Hij liet het bad vollopen en gebood haar eerst zich te wassen. Daarna moest ze op de rand van het bad zitten en schoor met de tondeuse de krulletjes van haar schaamheuvel. Ze moest daarna zelf de boel inzepen en schoor zich zorgvuldig kaal. Ze was eerst wat onzeker in haar handelingen maar ze werd er ook erg geil van. Ze had de heerlijkste avond en nacht van haar leven beleefd maar nu wilde ze alweer, ze wilde zijn tong in haar kale spleet.

Hij zag de kleine clitoris en likte er aan. Daarna doopte hij zijn duim in haar natte flamoes en stak zijn wijsvinger in haar anus. Toen ze klaarkwam moest zich goed aan de rand van het bad vastpakken, anders was ze achterover in het bad gekukeld. Het duurde even voordat ze weer bij haar positieven was en weer hele zinnen kon zeggen.

Hij rook nog naar de seks en zweet van die nacht en meende dat een man zo hoorde te ruiken. Zijn pik rook vooral naar kut en sperma en hing half slap voor haar gezicht. Hij tilde hem op en bracht hem voor haar mond. Eerst vond het vies maar toen ze zijn lul in haar mond voelde groeien vond ze het lekker en was trots dat ze hem weer zo hard wist te maken. Later moest ze gaan staan, voorover bukken met haar handen op de badrand en haar dijen spreiden. Hij schoof zijn apparaat in haar hete spleet en neukte haar totdat ze bijna door haar benen zakte.

Hij haalt het glas weer weg en kruipt tussen mijn benen. Met zijn tong gaat hij langs mijn kontje, steekt zijn tong er een beetje in, en kruipt dan met zijn tong naar boven. Langs mijn lipjes, mijn klitje steekt zijn tong diep in mijn kut en zuigt op mijn clit. Oh wat heb ik dit gemist. Hij knijpt tussendoor stevig in mijn tepels. Uit de koffer wordt een klem gehaald die op mijn tepels wordt gezet, dit is pijnlijk, maar ik heb weinig keus.

Meester gaat door met likken en stop teen vinger in mijn slettekut. Hij stopt ook zeen vinger in mijn kont. Gecombineerd met zijn mond die op mijn clitje zuigt is dit al bijna voldoende om heerlijk klaar te komen maar ik weet dat als hij Meester is, ik niet mag komen zonder het te vragen.

Dus ik vraag of ik lekker klaar mag komen, en hij stopt vervolgens met vingeren en zuigen. Heel gemeen en mijn orgasme zakt langzaam weg. Hij komt naar boven en geeft me nog een glas water en vraagt of ik al kan plassen.

Maar dat kan ik natuurlijk niet. Ik lig nog steeds geblinddoekt en weet niet wat Meester doet. Na enkele minuten voel ik zijn tong weer in mijn kont. Ik voel mijn kont nu worden opengeduwd en langzaam duwt Meester een kleine dildo in mijn kont.

Hij haalt de dildo langzaam heen en weer. Ondertussen wordt mijn kut weer lekker gelikt. Het duurt niet al te lang of ik heb alweer het gevoel dat ik ga klaarkomen. Ik zeg niets, maar Meester is niet gek. Hij stopt net voordat ik dreig te komen en ik ben woedend. Ik heb hier zolang op gewacht, en wil nu eindelijk heerlijk klaarkomen. Ik wil ook die dike pik in mijn kut voelen. Daar heb ik recht op! Ik krijg weer een glas water en mag nu op handen en voeten gaan zitten omdat mijn heupen anders zeer gaan doen.

De klemmen worden van mijn tepels afgehaald en Meester slaat op mijn tepels. Kut wat doet dat een pijn. Even later hangt Meester gewichten aan mijn tepels en aan mijn kutlippen. De dildo zit nog steeds in mijn kont en langzaam duwt Meester zijn lul tegen mijn kut aan. Ik verlang zo naar dit moment maar hij stopt weer. Hij vraagt me wat ik wil, dit ben ik niet gewend want hij is de Meester. Maar ik moet het moet vragen, of vragen, eigenlijk moet ik het smeken op een zeer geile manier.

Wilt u me alstublieft neuken meester? Is schijnbaar niet onderdanig genoeg. Ik vind dit zo moeilijk. Oh Meester ,, ik ben uw slet, uw zaadteef mijn kont en kut willen gewoon keihard door u worden uitgewoond, doe met mij wat u wil, ik doe alles.. Wat een heerlijk gevoel, eindelijk een gevulde kut. Ik voel zijn dikke lul en snap ook wel dat het de eerste keer waarschijnlijk niet zo lang zal duren. Maar ik ben zo geil dat ik ook zelf al bijna klaarkom.

Ik ben bang voor een afwijzing maar vraag toch of ik mag klaarkomen, en gelukkig mag dat. Samen met mij spuit de Meester zijn zaad diep in mijn geile tevenkut. Ik kom heerlijk klaar, mijn hele lichaam trilt, en Meester legt me op mijn rug. Hij kruipt tussen mijn benen en begint alle geil uit mijn kut te likken, mijn geil, zijn sperma, hij likt het helemaal op. Met zijn mond vol gaan, komt hij naar mijn mond toe en geeft me een tongzoen. Ik voel mijn eigen geil en zijn zaad.

We tongen met zijn zaad en geven het over en weer. Hoe goor, en hoe geil, en sletterig om dit te doen. De sperma loopt van mijn lippen en even later hoor ik de klik van het fototoestel.

Mijn meester heeft een foto gemaakt van mijn open kut, en van de sperma op mijn lippen. Het bewijs dat ik een echte slet ben. De Meester haalt nu de dildo uit mijn kontje, het is even sti.

Even later hoor ik hem een vibrator pakken, hij kruipt tussen mijn benen en begint mijn kut weer lekker te verwennen. Ik wordt meteen weer nat, maar deze keer stopt hij tijdig en laat me liggen. Ik hoor hem dingen doen, en heb zo mijn vermoeden. Ik vraag of ik nu los mag, maar dat mag niet. Ik moet nog steeds plassen. Meester wordt nu boos en zegt dat ik haast moet maken. Even later komt de meester terug.

Ik krijg een natte onderbroek van hem in mijn mond gestopt als knevel. De onderbroek is doordrenkt met zijn pis. Het stinkt niet, maar is wel zijn pis en hij weet dat ik dat niet binnen wil krijgen. Dit is enorm vernederend maar ik heb geen keuze. Door de knevel in mijn mond kan ik niet praten. Ik hoor af en toe de klik van het fototoestel, de meester leeft zich uit.

Tussendoor hoor ik af en toe iets trillen. De Meester haalt nu de knevel uit mijn mond en geeft me weer een glas. Dit keer is het met de wijn, en dat helpt me verder ontspannen. De wijn valt zwaar en dan heb ik minder moeite met plassen weet mijn Meester.

Ik drink het hele glas wijn in een keer leeg. De knevel gaat weer aan, maar ditmaal proef ik dat er knevel door het glas wijn is gehaald en dus behalve naar pis ook naar heerlijke rode wijn smaakt.

De Meester doet me iets om bij mijn kut, waardoor de vibrator er niet uit kan glijden en zet de vibrator aan in een lage stand. Hoewel het een lage stand is, stimuleert het enorm doordat het maar door blijft gaan.

Wel 10 minuten lang. Eindelijk voel ik dat ik door de trillingen mijn blaas niet langer kan ophouden en zal moeten plassen Ik mompel met die knevel in mijn mond en Meester haalt de knevel eruit en vraagt wat er is.

... Sletterig blondje heeft in opdracht een geil pakje aangetrokken en moet dan op een stepper gaan staan en haar Dan moet ze op haar knieën naar een harde lul kruipen en hem pijpen en aftrekken en ondertussen laat ze haar gewillige kutje vingeren. Pornofilm - Monya krijgt na het sporten een dikke paal in haar kont. Langzaam ontspande Loes en Kees begon te duwen waardoor zijn dikke lul langzaam naar Haar bikinislip plakte aan haar natte kut en ze deed deze uit. 7 aug Nat kutje op kantoor 2 - De #1 sexverhalen website! Lesbienne Masturberen Overspel Romantisch SM Tieners Familie Peter kennende zal hij Tom ook vandaag weer bij mijn opdracht betrekken. Vervolgens stond ik langzaam op en voelde de dikke zwarte lul met een plop uit mijn natte kut schieten.

Tida thai rotterdam jongen pijpt man

MissLive - Wie is de lekkerste? Peter en ik waren als eerste op kantoor. Ik hing mijn jasje op mijn stoel en ging koffie halen voor ons beide. Toen ik terugkwam zag een op mijn bureaustoel een grote dikke zwarte kunstlul die met een zuignap vastzat.

Ik keek Peter verbaasd aan. Ik deed mijn slipje uit. Ik had een kort zwart rokje aan en een wit haltertopje dat zich om mijn flinke borsten spande. Ik bewerkte mijn kutje even voor met mijn vingers en liet me toen langzaam over de dikke zwart lul zakken.

Hij vulde mijn kutje lekker diep. Ik startte mijn computer op en dronk mijn koffie. Ondertussen kwamen mijn collega’s binnen. Tom nam tegenover me plaats en ik kreeg een vette knipoog van hem. Die krijg ik iedere dag sinds ons vorige avontuur.

Peter kennende zal hij Tom ook vandaag weer bij mijn opdracht betrekken. En ja wel hoor, Tom was z’n computer nog aan het opstarten toen er een mailtje van Peter aan Tom kwam, waarbij ik in de cc stond. Even later keek Tom met een grijns naar mij en liet zijn blik onder mijn bureau zakken.

Ik deed m’n benen uit elkaar en grijnsde terug. Ik schreef terug dat ik niet onderuit kon zakken omdat ik flink gevuld was. Tom keek verbaasd naar mij toen hij mijn mailtje gelezen had en om te demonstreren wat ik bedoelde tilde ik mijn billen een stuk op zodat Tom de dikke zwarte lul kon zien.

Ik zou willen dat dat mijn lul was in die natte geile kut van je. Peter liep lachend terug naar zijn bureau, terwijl ik een paar keer op en neer schoof over de dikke zwarte lul.

Dat kon ik niet te vaak doen en ik kon ook niet te ver omhoog komen, want dan zouden mijn andere collega’s zich afvragen wat ik aan het doen was. Mijn kale kut was nat van het geil en ik kneep met mijn kutspieren in de dikke kunstlul.

Ik had mijn benen wijd en was zover de kunstlul het toeliet onderuit gezakt zodat Tom zoveel mogelijk kon zien. Zodra het even kon zonder op te vallen bewoog ik me over de dikke lul heen en weer en zorgde ervoor dat hij steeds zo diep mogelijk in mijn kutje kwam. Ik bewoog me zo goed en zo kwaad als het kon op en neer. Even later ging mij telefoon. Ik nam op en keek vervolgens verschrikt naar Tom.

Ik legde de hoorn neer en typte snel “de baas”. Vervolgens stond ik langzaam op en voelde de dikke zwarte lul met een plop uit mijn natte kut schieten. Ik pakte mijn jasje en liet dat achteloos half over de zitting van mijn stoel glijden, zodat de kunstlul aan het oog onttrokken werd.

Vervolgens verliet ik het kantoor en liep naar het kantoor van mijn baas. Oh shit, dacht ik, mijn rokje is zo kort dat mijn natte kut de zitting van de stoel zal raken. Ik ga hier een natte plek achter laten.

Ik ging zitten en mijn baas begon me van alles te vragen over het project waar ik de laatste week mee bezig was. Ik had mijn benen over elkaar geslagen, maar omdat mijn rokje zo kort was, liet ik een flink stuk bloot been zien.

De blik van mijn baas was alweer een paar keer van mijn priemende tepels in mijn shirt naar de bovenkant van mijn blote benen gegaan. Na een half uur kon ik eindelijk vertrekken.

Ik stond op en zag de natte plek op de stoel. Ik schoof de stoel zover mogelijk onder de tafel en hoopte dat mijn baas niks zou zien. Mijn kut was ondertussen alleen maar geiler geworden van de gedachte dat ik hier al die tijd met een blote natte kut bij mijn baas gezeten had. En van de gedachte aan die dikke zwarte lul op mijn stoel, waar ik me zo meteen weer lekker overheen kom laten zakken. Als er in de tussentijd maar niemand op mijn stoel heeft willen gaan zitten, dacht ik.

Ik liep terug naar mijn kantoor en bedacht me dat als ik dan toch stond ik net zo goed meteen koffie kon gaan halen voor mijn collega’s. Ik voelde de andere pik nog verder opzwellen, hij trok me naar zich toe zodat zijn lul er tot zijn ballen in zat en met een harde kreun spoot hij zijn lul diep in mij leeg.

Ik voelde zijn warme sperma diep mijn kont in spuiten en onder tussen pompte hij zijn laatste stralen mijn kont in. Ze trokken me overeind en begonnen nu allebei als een gek aan mijn ballen en eikel te likken en zuigen. Ik voelde een orgasme opkomen dat zo heftig was. Plots werd het zwart voor mijn ogen en voelde ik mijn sperma met een enorme kracht mijn lul uitspuiten. Na op adem gekomen te zijn, ging ik op de stoel zitten, mijn vrouw was even nar het toilet gegaan.

Ik wilde een shaggie draaien maar werd door 1 van de mannen beet gepakt en werd ik door de ander vast gebonden aan de stoel. De andere man liep naar de wc en pakte mijn vrouw hardhandig van de wc.

Hij zei tegen haar dat zij ook een slet was en nu aan de beurt was. Ze stribbelde tegen maar onder het geweld van 2 mannen kon ze weinig doen.

Ik zat vast en kon niets doen dan alleen kijken. De ene man duwde haar op de knieën en duwde zijn half slappe lul in haar mond. Pijpen slet, doe waar je volgens mij goed in bent. Ze zoog op zijn lul, eerst met tegenzin maar hoe langer het duurde des te meer ze er geil van werd.

Ze pijpte de lul nu met passie en had ‘m snel weer kei hard. De andere man was achter haar gekomen en duwde 2 vingers in haar kut en ramde deze in en uit.

Ze kronkelde met haar kont en het duurde niet lang voor ze klaar kwam. Ze stonden op en wisselde van plek. Nu stopte de andere vent zijn slappe lul in haar mond om lekker gepijpt te worden. Onder tussen ging de ander achter haar zitten en ramde in en keer zijn lul diep in haar kut.

Hij neukte haar hard en stevig door. Dit werd mijn vrouw te veel en kwam hard gillend klaar. Ook de andere man had nu een harde lul gekregen de door de pijpkunsten van mijn vrouw. De man trok zijn lul terug en ging op zijn rug liggen. De andere man stond op en pakte haar beet en zei ga met je rug naar hem toe op zijn lul zitten. Ze draaide zich om en schoof met haar inmiddels natte kut over zijn lul. Deze ramde zijn lul in en uit haar kut onder tussen likte de ander haar klit waardoor ze weer gillend klaar kwam.

De man ging op zijn knieën zitten tussen de benen van zijn maat. Hij bracht zijn lul naar het neukende stel en duwde zijn lul er bij in. Mijn vrouw schreeuwde het uit dat het niet ging lukken, maar hij luisterde niet en duwde verder. Even later lag ze tussen hun in met 2 lullen diep in haar kut.

Samen pompten de mannen hun lul diep in haar kut. Ze lag te kreunen van genot en begon zelfs hun aan te moedigen dat ze hard geneukt en volgespoten wilde worden. De mannen neukte haar hard en lang want ze waren natuurlijk al gekomen waardoor het nu langer zou duren voor zij kwamen. Ze scholden haar uit voor gore slet en vieze hoer, dit geilde haar alleen maar meer op waardoor ze hard schreeuwend klaar kwam.

Even later zei een van de mannen dat hij ging komen, waarop de ander zei wacht ff ik kom ook zo. Het duurde niet lang of ze spoten allebei hun lul leeg diep in haar uitgewoonde kut. Terwijl zij klaar kwamen kwam zij nogmaals gillend klaar. De mannen duwde haar weg en stonden op. Ze kleedde zich aan en de ene vent zei tegen mijn vrouw, je weet ons te vinden als je ons weer nodig hebt.

Hierna sloten ze de deur en gingen weg. Daar zaten wij allebei gebruikt en uitgewoond, maar het was een avond om niet te verge Mijn god, ik voel me dankzij 50plusflirten. Ik wist niet dat het verschil in hoe je je voelt, en hoe oud je bent zover uit elkaar konden liggen als het om sex gaat!

GRATIS PIJPEN SEX CONTACT ARNHEM

Kut dicht naaien grote schaamlippen